Theatervoorstellingen rondom boeken!
Website:
Uitkoopsommen excl.btw:

Meer informatie en boekingen:

www.boekentheater.nl
Download
Hans Kuyper speelde in zijn jeugd bij verschillende lokale bandjes. Daarnaast werkte hij als acteur in het theater, in hoorspelen en voor televisie. Sinds 1995 is hij schrijver, vooral voor kinderen. Zijn boek 'De prinses op het hek' kreeg, vertaald als 'Eine Prinzessin kommt selten allein' de Oostenrijkse Staatsprijs voor Kinder- en Jeugdliteratuur. Met 'Het geheim van kamer 13' en 'In het diepe' won hij meerdere kinderjury's. Tweemaal per week is Hans op pad om basisscholieren in heel Nederland, en soms zelfs daarbuiten, te vermaken met een cabaretesk uurtje 'voordragen uit eigen werk'. Vaak vergezeld met eigen gemaakte liedjes. Op 25 januari 2007 werd Hans officieel benoemd tot Stadsdichter van de gemeente Zaanstad.
Hans Kuyper
De bende van 4 Hans Kuyper schrijft geschiedenis
De hele Vaderlandse Historie behandelen binnen het uur? Daar draait de Bende zijn hand niet voor om. En dan krijg je er nog muziekgeschiedenis bij ook, plus het fascinerende verhaal over de ontwikkeling van het schrift. Wondermooie melodieën, prachtige teksten en een verfrissende kijk op het verhaal van de Lage Landen bij de Zee. Van ploeterende Romeinen tot de onverwoestbare Rembrandt, van Neanderthalers tot de dodenherdenking. En een ode aan de man die in zijn eentje de Middeleeuwen wist te redden... Nog nooit was geschiedenis zo oorstrelend, zo grappig, en zo aanstekelijk! Het publiek stapt fluitend en gesterkt naar buiten. Al zullen we wel nooit weten wie de trompet heeft uitgevonden. Of waarom.
Geschikt voor:  Scholen, biblotheken, theaters, schouwburgen, festivals. Leeftijd: 9+ (bovenbouw) Bezetting: 4 artiesten/geen eigen technicus Duur: nnb Opbouwtijd: Theaters 2,5 uur. Locatie 2 uur. Maximum aantal: Met eigen apparatuur gezelschap max.200 bezoekers. Theaters geen limiet. Podiumafmeting: 6 meter breed * 4 meter diep Bijzonderheden: Beamer en scherm van theater!
Normaal: 1 voorstelling: €1240,00 2 voorstelling/zelfde dag/zelfde lokatie: €1670,00
De CD van de Bende van 4 is te vinden in onze webwinkel
De Bende van 4 bestaat uit Inigo Grimbergen (slagwerk), Hans Kuyper (gitaren en zang),  Mattie Poels  (toetsen en zang) en Michiel Pos (gitaren, blaasinstrumenten en zang). 
Luister liedjes uit de voorstelling: (MP3)