Theatervoorstellingen rondom boeken!
Home Home Speellijsten Speellijsten Over ons Over ons Techniek Techniek
Wat doen wij: Wij verzorgen sinds 2005 de boekingen van voorstellingen rondom boeken voor kinderen Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het aanbieden van voorstellingen aan scholen, bibliotheken, culturele stichtingen en theaters, door middel van mailings zowel per e-mail als per post. Informatie beschikbaar stellen op onze website. Beschikbaarheid van spelers controleren. Het regelen van contractuele zaken en vast leggen van verdere afspraken met opdrachtgevers. Beoordelen van speellocaties. Afhandelen van de financiën.  Waar gewenst ondersteuning bij het maken van voorstellingen. Versturen en beschikbaar stellen van P.R. materiaal. Nazorg.  En natuurlijk verder voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het verzorgen van boekingen.
Wat vinden wij zeker belangrijk: Leesbevordering. Kinderen kennis laten maken met theater. Helderheid brengen in het aanbod van theatervoorstellingen door kinderboeken- schrijvers. Duidelijkheid in financiën. Geen verrassingen voor organisaties en gezelschappen.
Waar zijn onze voorstellingen te zien? Onze voorstellingen worden geboekt als openbare voorstellingen door theaters in heel Nederland. Daarnaast zijn er (school)voorstellingen in theaters georganiseerd door culturele stichtingen, centra voor de kunsten, bibliotheken en boekhandels. Een aantal van onze voorstellingen vinden plaats op locaties waar geen technische voorzieningen  aanwezig zijn: In gymzalen van scholen, zalen van bibliotheken en culturele centra  e.d.
Wie zijn wij: Wij zijn Casper Vriens en Eline Rammers (samenlevend, 2 kinderen) en werken vanuit ons kantoor aan huis. Casper Vriens (1973). Sinds 16 jaar actief als theatermaker en all-round technicus met als bedrijfsvorm eenmanszaak. Werkzaamheden voor onder andere: Gerard van Maasakkers, Theatergezelschap De Wetten van Kepler, Matzer theaterproducties, Bos Theaterproducties, Het Zuidelijk Toneel, Paul van Loon en voorstellingen van kinderboekenschrijver Jacques Vriens.  Specialisatie in multimedia software van Stumpfl-Wings AV. In het verleden vaak techniek voor voorstellingen op scholen verzorgd. Enkele jaren geleden begonnen met boekingsactiviteiten, daar er binnen de boekenwereld en bij programmeurs behoefte aan bleek te zijn. Werkzaamheden binnen BoekenTheater: Eerste contacten, verwerken boekingen, financiën, ondersteuning bij maken van theatervoorstellingen, website in eigen beheer, boekhouding. Eline Rammers (1972). Backoffice medewerker. Verzorgt de afhandeling van financiën, versturen PR materiaal en verwerken van aanvragen van voorstellingen en onze BoekenPakken.