Bijzondere theaterprojecten
Jacques Vriens is een van de  bekendste kinderboekenschrijvers van ons land. Zijn boeken (waarvan er inmiddels ruim 3,5  miljoen zijn verkocht) werden vele malen bekroond.
Jacques Vriens
Jacques Vriens gaat regelmatig door het land met theater-vertelvoorstellingen die hij maakte aan de hand van zijn sprookjesboek “Grootmoeders grote oren...” Hij zet nu een nieuwe voorstelling op de planken. Jacques speelt al zijn hele leven toneel en vertelt én speelt in deze voorstelling twee sprookjes waarin spanning en humor elkaar afwisselen. In ‘De wolf en de zeven geitjes’ gaat de onhandige wolf zelfs zingen. En in ‘De nieuwe kleren van de keizer’ zetten de nep kleermakers Singer en Pfaff de ijdele keizer voor gek (en in zijn blootje…)
Grootmoeders grote oren
Een familievoorstelling van bijna een uur voor kinderen vanaf 5 jaar én hun (groot-)ouders. Maar óók oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling.
'Vriens kruipt in tal van personages en vertelt en speelt zo spannend en zo geestig dat hij de zaal een uur lang in zijn ban weet te houden. Ondertussen wordt er ook nog getoverd met licht, muziek en geluid' (Eindhovens Dagblad) 'Hij weet met weinig middelen een hele wereld op te roepen. Een bijzondere voorstelling voor kinderen én volwassenen.' (De Stem)
Speelt vanaf september 2019
Informatie: Deze voorstelling is zonder meer geschikt voor grotere groepen en is dan ook gemaakt voor schouwburgen en theaters. Er kan overdag gespeeld worden, maar de vooravond (bijv. aanvang 19 uur) behoort ook tot mogelijkheden. Na afloop is Jacques Vriens natuurlijk bereid om te signeren, zodat de voorstelling gerealiseerd kan worden in samenwerking met bibliotheek en/of boekhandel. Het is mogelijk twee optredens op één dag te verzorgen op dezelfde locatie. Bij twee voorstellingen dient er minimaal een speelpauze van 1 uur tussen de twee voorstelling te zijn. Houdt u rekening met een opbouwtijd van 3,5 uur. Onder zeer strikte voorwaarden kan de voorstelling ook op locatie gespeeld worden. Wij zorgen dan zelf voor de technische voorzieningen (tegen meerprijs). Uitkoopsom: 1 voorstelling euro 800,00 excl. btw. 2 voorstellingen euro 1200,00 excl. btw Meerprijs eigen techniek: euro 100 excl. btw Informatie en boekingen: Casper Vriens info@boekentheater.nl 0493-323343