Theatervoorstellingen rondom boeken!
Paul van Loon & Andere Snuiters De kunst van het Lezen (met vrienden!)
Wat is er fijner dan samen met je vrienden een griezelverhaal lezen in de veilige omgeving van je eigen kamertje! Heerlijk griezelen met een spannend griezelboek. Maar om te kunnen griezelen, moet je kunnen lezen… En als een van je vrienden niet kan lezen, dan kun je hem toch helpen! Daar zijn vrienden toch voor! Want iedereen kan de Kunst van het Lezen leren!  Deze voorstelling gaat over De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP & andere wezens van de nacht. En over de Kunst van het Lezen, waardoor je pas echt kunt griezelen met een heerlijk griezelboek. Liedjes, verhalen, popmuziek, rock and roll en vrolijke griezelavonturen, oftewel: GRUMOR! Na de voorstelling zet Paul met plezier zijn handtekening in boeken, op blaadjes, T-shirts en onderzetters… (Let op: bij schoolvoorstellingen is een signeersessie niet mogelijk en wordt er dus niet gesigneerd!!) De band van Paul van Loon bestaat uit: Ad Grooten, Ton de Munnik en Tyn Smit. Techniek: Rens van Dijk.
Website:
Geschikt voor:  Alleen goed geoutileerde Theaters en Schouwburgen Leeftijd: 6+. Schoolvoorstellingen 7+ Bezetting: 4 artiesten/1 eigen technicus Duur: 60 min Opbouwtijd: 4,5 uur. Ivm langere opbouwtijd schoolvoorstellingen aanvang niet voor 13.00 uur. Maximum aantal: in overleg. Podiumafmeting: 8 meter breed * 5 meter diep Bijzonderheden: Paul van Loon speelt een beperkt aantal voorstellingen per jaar.
Uitkoopsommen excl.btw:

Meer informatie en boekingen:

www.boekentheater.nl
Download
Specifieke afspraken m.b.t. tot een optreden van Paul van Loon: Het filmen en fotograferen in de zaal is niet toestaan. Tijdens de signeersessie is dit wel toegestaan, maar in beperkte mate.  Persfoto's mogen, na overleg met het theater en management van Paul van Loon, gemaakt worden.  Interviews alleen in overleg met het management van Paul van Loon. De maximale bruto entreeprijs is gesteld op €12,00. Er dient een boekhandel aanwezig te zijn na het optreden geregeld door het theater, zodat Paul van Loon na afloop kan signeren. Indien gewenst kan de uitgeverij dit regelen. Houd er rekening mee dat signeren veel tijd in beslag neemt.
Als er extra activiteit is het mogelijk dat Dolfje Weerwolfje na de voorstelling aanwezig is tijdens het signeren van Paul van Loon. Kinderen kunnen dan natuurlijk op de foto met Dolfje en hem een knuffel of ‘high five’ geven. In combinatie met de voorstelling wordt hiervoor een korting van 20% gegeven op de reguliere kosten.
Foto’s mogen vrij worden gebruikt voor P.R. doeleinden van deze voorstelling. Wel altijd vermelden: Foto: Tuffcat Media
-1 voorstelling: €1920,00 excl. 6% btw -2 voorstellingen op zelfde dag €2570,00 excl. 6% btw Bovenstaande bedragen gelden voor – reguliere – aanvragen van theaters. Voor scholen die meer dan 1 voorstelling willen boeken, gelden andere bedragen. Deze worden in overleg met het management van Paul van Loon bepaald.
Dolfje Pak
Paul van Loon